Подивіться, наскільки просто створити просторий санвузол

Вас не влаштовує тісна ванна кімната та маленький туалет? Це цілком зрозуміло, адже кожному хочеться, щоб ці приміщення були функціональними, просторими та зручними.

Тим більше, що сьогодні зробити їх досить просто. Причому йдеться не лише про звичайне перепланування, яке полягає у знесенні перегородки між цими приміщеннями, що дасть невелике збільшення загальної площі суміщеного санвузла, а про глобальніші зміни.

Яких? Чи не здогадуєтеся? Адже все геніальне – просто: треба виконати демонтаж сантехнічної кабіни.

І хто, як не професіонали, можуть із цим упоратися без проблем?

І незважаючи на те, що таке перепланування вимагає узгодження у відповідних інстанціях, не хвилюйтеся, оскільки всі питання щодо розробки проекту перепланування та отримання дозволу на виконання робіт ми беремо на себе.

Ви здивовані? Чи, може, не знаєте, що таке сантехкабіна? Це єдина конструкція, свого роду будівельний блок, який виготовляють на заводі, і в процесі будівництва будинку, найчастіше панельного, встановлюють у потрібне місце, де розташовуватимуться підсобні приміщення, а саме, ванна кімната та туалет.

Але вся справа в тому, що встановлюється вона між стінами і плитами перекриття з чималими проміжками, і головне, не є несучим елементом конструкції будинку, що ми і можемо з успіхом використовувати.

Демонтаж всієї сантехнічної кабіни дає чимало переваг збільшення площі суміщеного санвузла:

по периметру всього приміщення площа збільшиться на товщину перегородок самої сантехкабіни і ширину зазору між нею і стіною будинку, що несе, який зазвичай становить 10 см;
при видаленні стелі сантехкабін висота приміщення збільшується приблизно на 20 см;
якщо прибрати і підлогу сантехкабін, то можна додати ще близько 20 см до висоти.
Крім цього, знесення сантехкабін дає можливість виконати ефективне вирівнювання стін для нанесення нових оздоблювальних матеріалів, замінити стару проводку та освітлювальні прилади, а також покращити вентиляцію приміщення.

Якщо говорити про повний демонтаж сантехкабіни, то він включає:

видалення старої обробки з підлоги, стелі та стін;
демонтаж ванни, умивальника та унітазу;
знесення стін та перекриттів самої сантехкабіни;
вивіз будівельного сміття, що утворилося.
Як бачите захід досить масштабний, зате і результат вражаючий. Хочете мати просторий санвузол, що відповідає всім вашим вимогам, телефонуйте нам зараз!