Цей метод допоможе вам виконати демонтаж бетонних стін.

Вам потрібний демонтаж бетонних стін, і ви не знаєте, як це зробити найефективніше?

Така необхідність виникає досить часто, як на виробничих об’єктах, де потрібно зробити отвори в бетонних стінах, або виконати їх частковий демонтаж, так і в житлових будинках, коли ведуться роботи з розширення дверей, виконання ніш, або перепланування квартири.

Сьогодні для даного виду робіт застосовується новий метод, званий «алмазне різання», який зараз широко використовується не тільки для роботи з бетоном та залізобетоном, але й чудово зарекомендував себе в роботі з такими матеріалами, як облицювальна плитка, керамограніт та натуральний камінь.

Алмазна різання бетону має низку незаперечних переваг, порівняно з традиційними методиками виконання демонтажу:

відсутність під час роботи вібрацій, у результаті виключені динамічні ушкодження найближчих конструкцій, оскільки цей метод є ненаголошеним, і тому його можна безбоязно використовувати у будинках старої споруди чи роботі з конструкціями низької міцності;
низький рівень шуму, який навіть близько не можна порівняти з тим, що викликають відбійні молотки чи перфоратори;
висока точність різання;
мінімальна кількість пилу, так як у більшості випадків використовується «мокрий спосіб» із застосуванням води, що усуває пил.
Ця методика дає можливість різати стіни завтовшки до 80 см, що дозволяє використовувати її на будь-яких об’єктах для виконання багатьох операцій. Залежно від товщини стін, які необхідно демонтувати, застосовуються різні інструменти.

Для стін невеликої товщини з легких бетонів достатньо різака, оснащеного діамантовим диском, діаметр якого 300 мм.

Для міцніших і товстіших стін використовують потужні та складні інструменти, а алмазні диски для них підбираються набагато більшого діаметру.

У кожному конкретному випадку, ознайомившись з об’єктом, наші майстри визначають рівень складності робіт та застосовують необхідне обладнання, а їх майстерність та величезний досвід дають можливість виконати алмазне різання бетону якісно та швидко.

Звернувшись до нас, ви не тільки отримаєте бездоганний результат, який ми вам гарантуємо, але й заплатите дуже прийнятну ціну.