Чому Вам не вдається виконати самостійно демонтаж стяжки підлоги?

Ви вирішили самостійно виконати капітальний ремонт своєї квартири, і, швидше за все, зіткнулися з деякими моментами, які не врахували. І, насамперед, це стосується низки демонтажних робіт, які полягають у видаленні всіх старих покриттів, заміні сантехнічних приладів та інших операціях.

Але, якщо ви хочете виконати самостійно демонтажні роботи у своїй квартирі, то перш ніж приступати до них, оцініть свої сили та можливості.

Здається, що складного у видаленні старої обробки? Та ніби нічого! Тим більше, якщо у вас є вільний час та певні навички. Наприклад, обдерти старі шпалери зі стін, або змити побілку зі стелі начебто і не дуже складно, але коли добираєшся до підлоги, то, як правило, на горизонті починають «згущуватися хмари». Чому?

Та тому що під покриттям підлоги, яке вам вдалося-таки зняти, виявляється стяжка, без видалення якої не обійтися.

Добре, якщо вона виявиться цементною та досить тонкою. Вам доведеться попрацювати зубилом, молотком та кувалдою. Втомитеся, звичайно, але, все ж, подужайте цю роботу.

А якщо стяжка бетонна та ще й армована? Що ж тоді – бігти в магазин за перфоратором, спецодягом, захисними окулярами і навушниками, виклавши за це чималу суму, а потім витратити з незвички масу сил і часу, та й без навички не зробити таку роботу як належить? Адже стяжку треба не лише якісно видалити, а й ретельно вирівняти поверхню для подальших ремонтних робіт.

Ось у таких випадках і варто зважити всі за та проти самостійного видалення стяжки. А розумним рішенням буде залучення професіоналів, які мають не лише навички, досвід, а й усі необхідні інструменти, і виконують таку роботу бездоганно та швидко.

Не хочете витрачати свої сили і час на роботу, яку для вас зробити дуже складно, телефонуйте нам прямо зараз, і ми в найкоротші терміни виконаємо демонтаж стяжки підлоги якісно і акуратно, а також вивеземо все будівельне сміття, що скупчилося.