Будівництво сучасного котеджу

Сучасні технології
Енергоефективність будинку гарантує як велику економію під час експлуатації, так і додаткові вкладення в період його будівництва. Якщо виникне питання про продаж енергоефективного будинку, то його вартість буде значно вищою за звичайні котеджі, ну, а під час безпосереднього споживання енергії, витрати, зрозуміло, значно знизяться. Якісна теплоізоляція, грамотні сонячні установки, вікна на південну сторону, правильний підрахунок мешканців будинку і кількості енергії, що виділяється ними – все це окупить згодом вкладені кошти.

Співпраця з клієнтом
Взаємодія з клієнтом, з кожним замовником здійснюється на найвищому рівні, починаючи з початкового обговорення проекту та до завершального етапу здачі збудованого готового котеджу. По ходу роботи, звичайно, можливе внесення певних змін, враховуючи побажання майбутніх власників приміщення, проте лише в тому випадку, якщо такі нововведення не сильно впливають на вже затверджену концепцію, кошторис та не суперечать загальному плану дій. Професійне виконання робіт на кожному етапі: від закладання фундаменту до декорування внутрішнього оздоблення – відмінна риса компанії «Бантіна».

Професійне виконання робіт: від закладання фундаменту до ремонту всередині будинку

Адже лише згуртована, відповідальна робота всього колективу та кожного його учасника окремо може принести бажаний результат та можливість уникнути перебудови, переробки, необхідного ремонту всієї споруди або окремих її частин. Гнучкі ціни завдяки невеликому штату та оперативність виконання замовлення, не дивлячись на цю особливість – незаперечні переваги фірми. Грамотна співпраця з клієнтом, обговорення деталей, ввічливість та бажання знайти компроміс – гарантія позитивних відгуків, а отже, і подальшого успіху у бізнесі.